TjogotredjeMaj TvåtusenElva

Heeej :)

Då är det den 23 maj idag då 2011. Helt sjukt vad dagarna bara springer iväg. Känns som man inte får alls mycket gjort om dagarn. O när man väl får saker o ting gjorda så känns det som man har precis lika mycket kvar att göra som man hade innan man börjat.

Känns som det ända jag gjort är och pluggat:S ändå har jag enhel del kvar:/ O vet inte hur jag ska hinna klart, då allt helst ska vara inne idag. Aja det blir som det blir. 1 uppgift kvar i medicinsk grundkurs.
Sen har man lite i social omsorg med. 3 uppgifter men alla 3 är halvklara som tur är.


Kan inte sova, så passar på och skriver ett par rader i bloggen, eftersom jag inte ens är trött överhuvud taget:/

Saknar min pojke jätte mycket, verkligen hatar och vara ifrån honom, helt sjukt hur en person kan fönädra ens liv så mcycket, till nått bättre till och med. Känner mig mera motiverad till saker och ting:)
Och det känns riktigt bra, han har fått mig o våga ta tag i saker och ting, och stöttat mig sååå mycket.
Och bästa av allt är att han tar mig för den jag är, eller när man vaknar upp o han tittat på en tag o säger: vad söt/vacker du är när du sover. Det får mig alldeles varm inombords <3

Får se när man somnar i natt då, konstigt nog blir jag inte trött när inte pojken är här,
o sover jätte dåligt utan hoonm :(

Snart 1 månad mellan oss med, den bästa månaden i mitt liv som det känns just nu! Såå mycket skratt, så mycket lycka!

10 maj 2011

Heeej igen!

Inte sovit en blund i natt konstigt nog:S Inte en anning om varför, va så pigg så jag gick ut med athena 5 i sex imorse:S O Lyckades somna ett par timmar sen när jag kom in.

Idag har jag träffat min underbara, blev att äta buffe, mums. o ha det lite småmysigt.
Efter det bestämde vi oss att gå till resebyrån och kolla upp mera exakta priser över vad
våran resa kommer gå på till turkiet :) Längtar verkligen jätte massor :)
Så nästa månad om pengarna finns så blir det att boka en resa alltingen den 29 sep eller den
6 okt :)

Efter det åkte vi hem till honom, jag satt vid datorn o även prata enhel del med hans mor om allt o inget:)
Vat trevligt tyckte jag iallfall :)


Nää nu ska jag väl glutta tv eller nått:) o vänta o längta tills min underbara kommer hit o sover med mig :)

Nionde Maj tvåtusenelva

Heeej !

Är ett par dagar sen jag skriv här, har varken orken eller lusten att skriva här var o varnnan dag:P speciellt inte när det är så fint väder som det är :)

Jag Emma Lager & Timmy såg nya Fast and furious 5 på bio i Linköping :) Var riktigt trevligt, och filmen va super duper bra, mycket bättre en väntat:) Och tack sötaste för att du såg den för min skull, och riktigt kul var det att du tyckte om filmen du med :)

Har även varut på baccus med sötaste och ätit plankstek för första gången (A) bättre sent en aldrig, dyrt blev det med, men va vart var enda lite krona, va sååå gott, kanske för gott!

Sen var första bilträffen i norrköping i lördags:) Så jag älsklingen timmy emma o lagers 3 vänner åkte dit och glodde:) träffa lite bekanta, riktigt trevligt och se lite gamla folk som man tyvär aldrig träffar:/

Mordar fyllde även år då :) GRATTIS, blev att äta grillat och så innan träffen :)






Sen måste jag berätta en rolig grej med ( vet att det finns folk som inte är så glad för det) men jag och lager är ett par igen :) Den 6 Maj beslutade vi oss att försöka igen, vill verkligen att det ska funka mellan oss denna gång.
Vet att det är dig jag vill ha, och dela mitt liv med, allt känns så rätt och bra med dig!
Och allt mellan oss är såååå mycket bättre, men vi har ju fortfarande saker att lära oss av varandra :)


Jag tycker om dig masssor älskling <3

Betyder <3

Det finns några som betyder mer en andra! Dom man kan prata med om vad som, och som man kan lita på till 100%, som finns där hela tiden, som ställer upp!




Min underbara vän Emma:

Hon är min alldeles egna lilla pajas, en vän som alltid finns där, som man alltid kan prata med, om vad som, och även när som! Hon tar en stor plats hos mig. Och hon är en GULD värd vän i mina ögon! Även om du o jag inte varit så bra vänner det senaste året:(, men det har vi nog tagit ifatt för länge sen nu, eller hur snygging? :)

Älskar o vara med dig, vi har kul ihop, våra partaj, du vet emma reprisen haha ;) du vet vad jag pratar om!
Så du vet emma, så kommer jag alltid finnas för dig vad som än händer o vad det en gäller! jag finns om du vill prata, o jag har en axel du kan gråta över när som!





Till Fredrik <3

Yees, det är han som är hemlisen :) "min" underbara fredrik, han som får mig på fall, som får mitt hjärta att slå 1000 slag, han är den killen jag tycker som nått fruktansvärt mycket.
Du får mig att känna mig omtyckt, och du tar mig för den jag är och hur jag ser ut, du får mig alldeles varm inom mig, ditt leende får mig att smälta.
Och alla ord och sms jag får av dig får mig så svag och generad, jag blir helt stum!
Som jag sagt till dig, det finns så mycket jag vill skriva om dig o till dig, men jag vet inte vart jag ska börja någon stans! Det finns sååå mycket.


På nått sätt har han jämt funnits i mina tankar, och i mina drömmar i 1 års tid. Har ångrat varje sekund minut timme dag och månad, så som jag var mot dig, o så som jag betede mig på den tiden, men jag mådde helt enkelt inte bra! Jag trodde jag aldrig skulle få chansen att träffa dig igen, att prata med dig, eller att det skulle gå såhär långt som det gjort!

Jag hoppas på ett vi igen! O då lovar jag dig, ska ge allt, o jag kommer inte släppa taget om dig igen!




Länge sen, mycket har hänt

Ser att det nästan är ett helt år sen man skrev ett blogginlägg här :S ....

Mycket har hänt, och mycket som har förändras med. Livet har gått upp o ner, ner o upp. men är väl det livet går ut på?, o det är väl så livet ska vara, eller?

Går kvar på skolan (tankerum) som nu komvux sorligt nog har tagit över, o känns som allt har blivit katastrof, o inget är som det ska vara, vissa lärare är riktigt bra, andra undrar man vad det är för fel på, efter man har gjort stora arbeten så åker man på komplettering på komplettering:S hmmm, medans med andra lärarna är det inga problem med alla enheter man lämna in. men ajja

Går min 2 termin nu, äntligen, snart är allt över! har även fått sommarjobb på St:persgatan 134 (granen) så ska vara där hela långa sommaren :) härligt, sen har man som det serut extrajobb på attendoo :) där man trivs som attans:)

Har sagt upp kontakten med vänner som jag anser aldirg varit någon bra vän/vänner på senare tid, så verkligen ha påverkat mig alldeles för mycket, o som fått mig och göra saker som jag i själva verket inte vill... Men nu är det slut på det! :) Jag lever mitt liv som en dans på rosor just nu!

Är slut mellan mig och killen jag hade sen en tid tillbaka, skööönt vill jag säga, då man va någon hemmafru eller nått, som jag kände, jag hamnade efter i skolan o hade inget liv, va bara klagomål på hur jag såg ut osv. Såå nä mådde inge vidare! Men känslor kan man aldrig rå för, önskar ibland att man kunde styra dom, men det är tyvär nog väligt svårt:/


Hittat en ny, eller jaaa ny o ny vettefan ;) mera säger jag inte;) eller skriver i nästa inlägg:)

Har hittat tillbaka till mitt gamla jag, o även till gamla som nya vänner:) Mycket roligt:)



RSS 2.0