Robin/Sjögestad

Tjenare tjenare =)


Då är klockan nu;02.31 och jag sitter/ligger nu i sängen brevid Linus. Är ett jävla liv som vanligt hos våran granne över oss:S dunkar musik nu, jävla svartskalle som verken kan svenska eller engelska:s vikket folk säger jag bara haha. Ajja hoppas inte robin vaknar bara, som han redan gjort en gång. Var riktigt skönt den dagen då snuten kom och plockade med honom, fasen vad tyst och skönt det blev där uppe då allså hahaha :D ajja nog snackat om det =)

Hoopp som sagt kan inte sova då som vanligt:s har vänt på dyngnet totalt, sen som vanligt börjar man väl la få tillbaka sitt sömnproblem :S Kuuul eller inte allså, vill inte få tillbaka det igen nu när jag ska börja jobba och grejer ... ajja jag hoppas att det löser sig snabbt iallfall..

Igår:
Då kom Robin hit då vetefan vad klockan var hon var väl iallfall typ 12.00. Så Kim och hedda var här snackade lite skit och drack lite kaffe :) Kors i taket att ingen av oss tjafsar eller bråkar haha. Men kan ju hoppas att det fortsätter på denna nivå iallfall vore skönt :)
Efter det lekte robin lite här inne, sedan gick vi ut i lekparken gungade pratade med grannan eller dom tjatade och ville att vi skulle komma över till dom senare på kvällen typ, men det hade vi ingen större lust med. Gick hem igen käkade lite och sedan blev det att gå ut igen, blev då att gå ner till sjön leka med athena och även med robin, Var hemskt att vara där bnere efter drunkningsolyckan som var där för inte alls länge sen:/
Dom hade skrivit så fint på bryggan och i sanden om den 13-åriga pojken som dog.

Efter det gick vi hem sen har vi bara tagit det lungt. spelat lite spel och robin tittade på och tyckte det var jätte kul..

Idag:
Hmm som sagt det har ju bara varit ny dag i ca 2 timmar och 40 min nu hahaha. Men på denna lilla tiden vaknade Robin och han vägrade somna om :( så han fick sitta uppe hos oss i typ 15 min och se på tv, sen var det någon som började skriva till mig på msn, så gick till min dator. Och så var det lilla Figge :O blev helt paff o superduper glad så snackade med honom och ringde även honom och snackade lite skit. Riktigt orolig över dig allså !

Så blir att föröska sova snart, för ska gå upp klockan 08.30 och fixa till mig och sedan ta 10 bussen in till Norrköping och sedan hoppa på tåget vidare till Vikingstad sedan plockar figge upp mig så åker vi vidare till sjögestad:)
Ska bli skönt att träffa dig, har lite och prata om som sagt ! Så blir det att se film med, sen får man se när fasen man kommer där ifrån hehe...

Ajja nu ska jag ta och dra mig då :)

Puss & kram




Norrköping/Linköping

Tjooo!

Då är Klockan just nu då : 02.20 då. Sitter nu äntligen vid min egna dator i Finspång då =)
SÅ jäkla skönt att få den fixad nu till slut efter massa strul och krångel med den hehe.
Först hittade vi inte skivorna till vista, sen tog det tid att ladda ner, när det väl var nerladdat vista så funkade
inte vista som det skulle :S Men sen fick vi tag i blomster så fick en skiva utav honom :)
Men då ville inte datorn ominstall datorn pågrund av att datorn var kopplad till Tv:n,
så blev att åka hem till mamma idag och hämta dataskärmen och grejer så nu är datorn fixad och så :)

Idag:
Blev att man åkte in till stan idag då, träffade min lilla favvo tjej som vanligt då (jenny) drog på stan ett tag rå, sen drog vi itll Gud Vad Gott och käkade pizza MUMS =) Efter det gick vi igenom stan, sen fick vi för oss vi åker till Linköping =) Drog till Linköping åkte till SKäggetorp för att bara gå runt där, sen åkte vi til Konsär och Kongres och träffade Eltan och Bullen, satt och pratade där en stund sedan drog vi till Eltan satt där pratade lite, sedan blev det att gå ner till rese och ta tåget hem.
Och väl nere på resecentrum träffade vi då Timmmy:D
Drog hem till mamma och hon bjöd på en massa skit, var kakor godis damsugare och gud vet vad:O
Sen tog vi oss en Cider såklart ! =) ddet satt fint allså :O=)

Igår:
Igår åkte jag in till Norrköping till lilla mammsi då =) Gick till apoteket och hämtade ut mina P-iller sedan åkte jag och mamma ut till Maxi gick runt där ett tag sen köpte vi en Kalender jag kan ha så jag vet hur och vilka tider jag ska jobba:) och fick även nua DVD-brännskivor till datorn hihi (A) ibland är hon världnes ängel min lilla mor:D

Ajja nu orkar vi inte skriva här mera:S

Länge sen man skrev här

Tjaaabbbaa

Det var ett bra tag sen man skrev här då :O Dålig stil av mig allså hehe..
Har väl inte hänt något speciellt eller så mycket heller. Har varit mycket eller tpy varje dag med Jennt =) Har festat och bara tagit det lungt kollat film och sånna saker :) varit trevligt det :)

Och lilla Athena växer så det knakar om det, hjälp vad tiden går fort, lite för fort allså... Sen har man väl mera eller mindre bestämt sig om att kanske börja i skolan igen, börjar ju i Coffes klass då, kan la vara lite småkul iallfall.
Fått hem Athenas nya halsband med nitar på med, så jävla grymt fint allså :) Men lite stort för henne än, men det växer hon nog i nu under sommarens gång.

Så har man träffat en gamal polare i Finspång för någon vecka sen, och även han har ju skaffat sig en vovve en dalmatin som nu är 9 månader, så var grymt kul att träffa han bada hundarna och såna saker...
Hmm kan man skriva mera om då? :O

Torsdags:
Var man på ungdomsmottagningen och skaffat sig ett recept på¨p-iller så som man kanske ska börja med nu efter sommaren då...Sen efter det kom Björn och hämtade mig och Jenny mycket trevligt att träffa han igen, var skit länge sen typ 1 år sen :O lite synd det :( Ajja efter det drog vi upp och lämnade av jenny så åkte jag och björn och hämtade en Tv som vi lämnade hos honom sedan..Sen bytte han bil för min skull med (A) det var lite gulligt iallfall, så vi fick åka cab istället :) plockade upp björns polare sen drog vi ut mitt ute i ingestans slog upp en eld drack och snackade en massa skit, riktigt trevligt :) roligaste kvällen/natten/morgonen på väldigt länge :)

Sen kom man hem på fredagmorgonen vid en halv 7-7 haha, snacka om fuller bakis och trött man var :O usch...


Sen är det la lite siså mellan mig och Linus :( Men kan inte göra slut kan verkligen inte det:( Älskar dig för mycket för det.. Vill att det ska vara vi, men om det blir så som det blev nu så kommer det inte funka:( Och då får jag göra det andra valet som jag verkligen inte vill :( buh. Men vad som än händer kommer jag att älska dig !

Men han är iallfall påväg nu och hämta robin, tvingade honom till det! för vill inte att robin ska få lida av att det inte är riktigt bra mellan mig och linus ! Tycker att linus ska vara med robin då hur han än mår ! Vill inte att dom ska glida isär mera!



RSS 2.0